Η διαφορά του δεξιού από τον αριστερό

Κάποιος είπε ότι «η ποινή για τους ικανούς που δεν επιθυμούν να ασχοληθούν ενεργά με τα κοινά, είναι να τους κυβερνούν οι ανίκανοι».

Παραδοσιακά, οι αριστεροί εμφανίζονται μαχητικοί και διατεθημένοι να βγουν στο δρόμο και να κάνουν κάθε είδους φασαρία. Ένα κλασικό παράδειγμα είναι οι σχολικές καταλήψεις, όπου σε ένα σχολείο 200 μαθητών, 40 αριστεροί αποφάσιζαν κατάληψη και λουκέτιαζαν την είσοδο, παραμένοντας μέσα, ενώ οι υπόλοιποι 160 μαθητές, χαρούμενοι, την κοπανούσαν για τα σπίτι τους και τις καφετέριες.

Από τη στιγμή που οι αριστεροί βρίσκονται στην εξουσία, οι αντίστοιχοι «40 μαχητές της κοινωνίας» έπαψαν να κάνουν φασαρία.

Η ποινή για τους υπόλοιπους μη αριστερούς τεμπέληδες, που αρνούνται να σηκωθούν από τον καναπέ, είναι να κυβερνούν ανενόχλητοι οι αριστεροί.

Αλήθεια, δεν απορεί κανείς, που από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ ανήλθε στην εξουσία, σταμάτησε κάθε είδους διαμαρτυρία, κινητοποίηση, φασαρία, μπλοκάρισμα διοδίων, κατάληψη κλπ;
Δηλαδή τι; Λϋθηκαν ξαφνικά όλα τα προβλήματά μας και ρέει άφθονο χρήμα στις τσέπες μας;;

Αυτό θα πρέπει να γίνει μάθημα στους δεξιούς τεμπέληδες και να κατανοήσουν ότι «ακόμα και για να κλέψεις, πρέπει να τρέξεις».

Σχολιάστε