Διαφημίσεις για ηλίθιους

 Η συσκευή που μειώνει την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στο σπίτι σας.

Διαβάζω διαδικτυακή διαφήμιση, για προϊόν που τοποθετείται σε μια πρίζα του σπιτιού, με σκοπό τη μείωση της κατανάλωσης ρεύματος. Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Η συσκευή που βρίσκεται στο πακέτο συνδέεται σε μια πρίζα στο σπίτι ή στο γραφείο και εξομαλύνει τη λειτουργία του ηλεκτρικού δικτύου, μειώνοντας το φορτίο αφαιρώντας το αντιδραστικό στοιχείο, δηλαδή την κενή ενέργεια, η οποία είναι «άχρηστη» ενώ καταναλώνει το ρεύμα. Έτσι, χρησιμοποιείται μόνο η λειτουργική ενέργεια, οι συσκευές χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια και με το πρόγραμμα από αυτό το πακέτο εξοικονομεί μέχρι και 61,3% της ηλεκτρικής ενέργειας. Στην Ελλάδα, αυτή η συσκευή, η οποία εμφανίστηκε σαν σετ μαζί με το πρόγραμμα, εμφανίστηκε στα μέσα του 2016 και έγινε δημοφιλής μεταξύ των ειδικών: μηχανικών ηλεκτρολόγων, ηλεκτρολόγων, δημοτικούς υπαλλήλους. Πολλοί απλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν καν για αυτό το πακέτο λόγω της απαγόρευσης των διαφημίσεών του.»

Δυστυχώς δεν κατάλαβα τίποτα από την παραπάνω περιγραφή, διότι:
– ή είμαι παντελώς ηλίθιος
– ή είμαι παντελώς άσχετος από ηλεκτρολογικά
ή οι τύποι που πουλάνε τη συσκευή είναι τεράστιοι απατεώνες και έγραψαν μια τεχνική περιγραφή με ασυναρτησίες, αφού ψάχνουν για κορόιδα.

Η τιμή για το παραπάνω κελεπούρι είναι ευκαιρία από 80 ευρώ μόνο 40 + ταχυδρομικά.

ΥΓ. Δεν αναφέρω τη μάρκα της συσκευής για ευνόητους λόγους.

Σχολιάστε